Rotfylling i Oslo og Akershus

Årsaken til at man behøver en rotfylling er ofte at nerven blir utsatt for et kariesangrep. Når det skjer trenger bakterier inn til nerven og fører så til varig skade. Det er naturligvis også flere årsaker til at våre pasienter behøver en rotfylling. Dersom man for eksempel har tenner med dype fyllinger, finnes det en risiko for at nerven tar skade.

Rotfylling er også nødvendig om tannen har vært utsatt for et slag der nerven blir ødelagt og betent. Før man skal ha en krone eller bro, kan det også være nødvendig å få utført en rotfylling.

Vår tannlege har allsidig erfaring fra både offentlige og private klinikker. I lyse lokaler med moderne utstyr sørger vi blant annet for rotfylling, trekking av tenner, tannbleking, tannkrone og tannbro. Dersom du bor i Oslo eller Akershus og har behov for akutt rotfylling, har vi tannlegevakt som hjelper deg utenom vanlig åpningstider.

Ingen smerter ved rotfylling

Dersom du har en betent, men levende nerve, vil du få lokal bedøvelse innen rotfylling startes. Om nerven er død behøves ingen bedøvelse. Det finnes mange myter om smerter ved rotfylling, men med dagens utstyr og bedøvelser er det ingen grunn til å bekymre seg for at rotfylling skal være smertefull.

Har du behov for rotfylling i Oslo eller Akershus er det bare å ta kontakt med oss.