Konkurransedyktige tannlegepriser

Det er ofte mye oppmerksomhet rundt tannlegepriser. Mange har også startet å arrangere turer til andre land fordi det er lavere tannlegepriser der.

Lillestrøm tannklinikk og tannlegevakt er en moderne klinikk i hjertet av Lillestrøm som har fokusert på å tilby våre kunder i Oslo og Akershus konkurransedyktige og rimelige tannlegepriser i forhold til mange andre klinikker. Samtidig som vi har fokusert på å holde våre tannlegepriser så lave som mulig har vi hatt høyt fokus på å ikke gjøre noen kompromisser i forhold til kvalitet på utstyr, behandlinger og vår kompetanse.

Vi ønsker å være fleksible i forhold til våre kunders ønsker og behov. Hos oss bruker vi den tiden du trenger, og du bestemmer selv når det passer for deg å komme innom for en behandling.

Tannlegepriser er ikke alt

Mange gjør den feilen at de leter etter tannlege kun basert på lavest tannlegepriser, men man bør være kritisk. Hos Lillestrøm tannklinikk og tannlegevakt vil vi konsentrere oss om din tannhelse og sørge for at du får den pleien du behøver til konkurransedyktige tannlegepriser, og som medlem av Den Norske Tannlegeforening kan du være sikker på at dine tenner er i de beste hender.

Klikk her for en oversikt over våre tannlegepriser >>