Tannlege i Oslo og Akershus

Behøver du en tannlege i Oslo eller Akershus, kan vi helt sikkert hjelpe deg. Lillestrøm tannklinikk og tannlegevakt holder til i lyse, moderne lokaler sentralt i Lillestrøm. Tannlege Hossein Golkhani har bakgrunn fra både offentlige og private tannklinikker og kan utføre alle typer tannbehandlinger.

Det kan være mange grunner til at du ønsker å kontakte en tannlege. Uansett om du ønsker en rutinemessig undersøkelse, tannbleking eller behøver akutt tannbehandling - kan du ta kontakt med vår klinikk. Vår tannlege har bred erfaring innen estetikk, kirurgi og implantat. Med moderne utstyr sørger vår tannlege for å løse ditt tannproblem så effektivt og smertefritt som mulig.

For at dine tenner skal være sunne og friske er det viktig at du sørger for en jevnlig og grundig tannpleie hjemme. Skal du være helt sikker på en god munnhygiene over tid, bør du i tillegg jevnlig besøke tannlege eller tannpleier. På denne måten oppdages betennelser, hull og tannproblemer tidlig i prosessen og dermed blir det enklere for vår tannlege å gi deg effektiv behandling til en lavere kostnad.

Redd for å gå til tannlege?

Mange nordmenn lider av tannlegeskrekk, eller odontofobi på fagspråk. Det mange ikke vet, er at denne frykten for tannlege er grunnløs. Selv om man kanskje har dårlige minner fra barndommen, er det viktig å huske på at tannleger i dag har moderne utstyr og bedøvelse som gjør at de fleste behandlinger ikke er smertefulle.

Behøver du en tannlege i Oslo eller Akershus, eller har du spørsmål om tannhelse? Ta kontakt med oss og bestill en undersøkelse i dag.