Tannprotese for pasienter i Oslo og Akershus

Dersom du trenger en tannprotese, og befinner deg i Oslo eller Akershus - så har du kommet til rett sted. Vi kan hjelpe både med hel- og delproteser.

Det mest vanlige når det gjelder tannprotese er den allminnelige helprotesen. Dette er en tannprotese som erstatter alle tennene i en pasients kjeve. Oftest når man skal ha en ny tannprotese er det vanligvis som erstatning for en gammel helprotese.

Det andre alternativet innen tannproteser er en delprotese, også kalt partiell protese. Denne type tannprotese lages i de fleste tilfeller på et støpt metallskjelett der man har kroker som fester tannprotesen til de gjenværende tennene. Man kan også lage en slik tannprotese i akryl uten å bruke metallskjelett.

Grunnen til at de mange velger delproteser er at denne behandlingen er et godt alternativ til en fastsittende tannbro. Vi har lang erfaring med å lage tannproteser til pasienter i Oslo og Akershus, og med høy kompetanse sørger vi for at din nye tannprotese kan bidra til at du igjen kan spise normalt og få en bedre hverdag.

Tilpasningsperiode for tannprotese

I den første tiden etter at man har fått en tannprotese, kan det ofte føles merkelig og man kan ha problemer med å snakke og spise på en naturlig måte. I tillegg får enkelte også brekningsfornemmelser og økt spyttproduksjon. Dette går dog over etter en stund og tannprotesen vil føles som dine egne naturlige tenner.

Ta kontakt med oss om du ønsker vår hjelp med tannprotese og befinner deg i Oslo eller Akershus.