Tannimplantat for pasienter i Oslo og Akershus

Det er flere grunner til at tannimplantat har blitt mer vanlig de siste årene. Først og fremst behøver man ikke gode tannrøtter eller feste i nabotenner for å sette inn et tannimplantat. Det gjør at tannimplantat er et godt alternativ for mange. Et tannimplantat krever kun at man har et kjeveben som holder en viss tykkelse, noe de aller fleste har.

Det første vi gjør når vi skal sette inn et tannimplantat, er planlegging av prosessen og røntgenbilder av kjeven. Videre blir en metallrot av titan festet til kjevebenet, og etter noen måneder når roten har grodd fast, festes en krone eller bro-konstruksjon på titanskruen. Det er også mulig å bruke tannimplantat til å erstatte mange eller alle tenner.

Lillestrøm tannklinikk og tannlegevakt tilbyr hurtig og effektiv tannbehandling for deg som bor i Oslo og Akershus. Med bred erfaring og moderne utstyr kan du være trygg på at vi kan hjelpe deg mot en bedre og sunnere tannhelse.

Alternativer til tannimplantat

Hos oss kan vi tilby både tannimplantat, tannbroer og tannkroner . Det viktigste er at vi sammen kommer frem til hva som er best for dine tenner og din helse. Med moderne lokalbedøvelse er det i dag ikke lenger smertefullt å få blant annet tannimplantat. Vi utfører videre alle typer tannbehandling som blant annet rotfylling , tanntrekking, tannbleking osv.

Ta kontakt om du bor i Oslo eller Akershus og behøver tannimplantat - eller om du har spørsmål.