Vi fjerner tannverk for pasienter i Oslo og Akershus

De fleste får tannverk på grunn av kariesangrep. Det betyr at bakterier trenger ned til nerven på grunn av hull i tannen. Man kan også få tannverk ved at beinet ved rotspissen av tannen blir betent, eller når man har betennelse i tannkjøttet. Sistnevnte tannverk føles som smerte i tennene, mens det i virkeligheten er tannkjøttbetennelse som er problemet.

Dersom du bor i Akershus eller Oslo og har tannverk, anbefaler vi at du tar kontakt med vår tannklinikk. Tannverk gjør vondt, og jo lenger du går med smerter uten å gjøre noe - jo mer omfattende og kostbar kan behandlingen bli.

Med allsidig og bred erfaring fra både offentlige og private klinikker, sørger vår tannlege for at din tannverk behandles og at du igjen får en hverdag uten smerter. Vi utfører alt innen tannbehandlinger, som for eksempel tannkrone, tannbro, rotfylling, tannbleking, tannprotese og trekking av tenner.

Ved tannverk tilbyr vi umiddelbar behandling

Har du så kraftig tannverk at du ikke kan vente, er det bare å ta kontakt med oss for en akuttime. Vår tannlegevakt står klar til å hjelpe deg. Med moderne utstyr og lang erfaring utfører vi tannbehandlinger med et minimum av smerter og ubehag.

Ta kontakt om du har tannverk og befinner deg i Oslo eller Akershus.