Tannbleking for pasienter i Oslo og Akershus

Vi opplever en jevn økning når det gjelder spørsmål og ønsker om tannbleking i Oslo og Akershus. I motsetning til det mange tror er det ikke skadelig for tennene å gjennomføre en tannbleking. Vi gjør alikevel alltid en undersøkelse av dine tenner før vi starter med tannbleking for å være sikre på at det ikke er andre tannproblemer som bør rettes på.

Lillestrøm tannklinikk og tannlegevakt anbefaler at man utfører en tannbleking hjemme med Opalescence blekesystem. Måten dette foregår på er at vår tannlege tar en avstøpning av dine tenner og lager en skinne som passer deg perfekt. Tannlege eller tannpleier vil så sørge for at du får instruksjoner og informasjon om hvordan du enkelt gjennomfører tannbleking hjemme.

Mer enn bare tannbleking

I tillegg til tannbleking, utfører vi naturligvis alle andre tannbehandlinger som blant annet rotfylling, trekking av tenner, behandling av tannkjøttbetennelse, innsetting av tannimplantattannkrone og tannbro. Med bred erfaring fra både private og offentlige klinikker, kan vi sørge for at du som bor i Oslo eller Akershus får den beste tannbehandling.

Vi tilbyr tannblekesett som kan brukes igjen senere

Etter en tannbleking vil du se en betydelig forskjell, men etter noen år etter får du kanskje lyst til å gjennomføre en ny bleking. Da kan du bare kjøpe nytt blekemiddel hos oss. Skinnen som du fikk første gangen er din og kan brukes igjen flere ganger. Ta muligheten og skaff deg selv et hvitere smil med tannbleking.

Ta kontakt om du ønsker tannbleking eller noen av våre andre behandlinger og befinner deg i Oslo eller Akershus.