Tannbro for pasienter i Oslo og Akershus

De fleste får en tannbro når de mangler flere tenner samtidig. Med en tannbro får man ikke bare tilbake sitt naturlige utseende, men man opplever også å kunne snakke normalt og spise hva man vil uten bekymringer over tennene. I all hovedsak består en tannbro av kunstige tenner. For at den skal sitte ordentlig, er det nødvendig med støttetenner på hver side av tannluken.

Dersom du ønsker en tannbro vil vi lage den individuelt etter dine tenner. Dette kan vi gjøre på vårt tanntekniske laboratorium. Et alternativ til alminnelig tannbro er det man kaller en etsebro. Denne limes til baksiden av støttetennene, men i motsetning til en vanlig tannbro er det en større risiko for at den løsner.

I mange tilfeller kan en etsebro også bli brukt som en midlertidig løsning innen man setter inn tannimplantat.

Få fornyet selvtillit med tannbro

Mange av våre pasienter har gjerne gått lenge før de kommer til oss og får en tannbro. Konsekvensen for langt de fleste er en bedre selvtillit og den generelle tannhelsen blir bedre. Dersom du bor i Oslo eller Akershus og mangler noen tenner, så kan det være verdt å gjøre noe med det i dag. Du vil føle deg både gladere og sunnere.

Er du fra Oslo eller Akershus og har behov for en tannbro er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.