Tannkrone for pasienter i Oslo og Akershus

Ser du etter noen som kan hjelpe med tannkrone i Oslo eller Akershus? En tannkrone behøves når at den eksisterende tannen er ødelagt på en måte som gjør at hele den synlige delen må erstattes. En tannkrone er oftest en meget sterk og gunstig erstatning for en manglende eller skadet tann, men det er også viktig å huske på at man selv skal vedlikeholde og passe godt på sin tannkrone for at den skal virke optimalt.

En tannkrone består som oftest av porselen med et indre metallsjikt basert på gull. Vi bruker også tannkrone av hel porselen. Med lang erfaring og bred kompetanse sørger vår tannlege for at du får en smertefri behandling og en helt ny tannkrone. Desverre

vegrer mange seg for å få en tannkrone da det for de fleste av oss er en stor utgift. Her skal man også huske på at dette er en langsiktig løsning og at det i lengden vil lønne seg å få en tannkrone fremfor å få midlertidige løsninger flere ganger.

Ett svakt punkt ved tannkrone

Tannkronen som blir satt inn er nærmest uslitelig, men det finnes altså ett enkelt svakt punkt ved en tannkrone og det er i overgangen til tannroten. Her kan kronen ødelegges av tannråte og da er det helt nødvendig at dette oppdages og behandles så tidlig som mulig. Dette vil tannlegen informere deg om når du er her.

Har du spørsmål vedrørende tannkrone og befinner deg i Oslo/Akershus? Ta kontakt med oss eller bestille en førstegangsundersøkelse.