Tannklinikk for Oslo og Akershus

Hos Lillestrøm tannklinikk og tannlegevakt sørger vi for tannbehandlinger til konkurransedyktige priser.

Uansett hvilken tannbehandling du behøver, har vår tannklinikk både kompetanse og moderne utstyr til å hurtig utføre den nødvendige behandlingen. Dersom du har behov for akutt tannbehandling, kan du også ta kontakt med vår tannlegevakt. Vår tannklinikk betjener markedene i Oslo og Akershus på grunn av vår nærhet til togstasjonen i Lillestrøm som for mange er det raskeste alternativet.

Tannklinikk med bred kompetanse

Vår tannklinikk utfører alle behandlinger fra trekking av tenner og rotfylling til implantater og tannbleking. Har du smerter i tennene anbefaler vi at du tar kontakt med vår tannklinikk så hurtig det lar seg gjøre. På denne måten vil tannlegen lettere kunne gjennomføre en passende behandling, samtidig med at prisen kan holdes nede. Jo lenger man venter, jo mer omfattende behandling er det sannsynlig at du må gjennom.

Vi er riktig tannklinikk for deg med tannlegeskrekk

Dersom du er en av mange som lider av odontofobi (tannlegeskrekk), skal du ikke være bekymret. Vår tannklinikk har ny teknologi som medfører bedre utstyr og smartere bedøvelse. Dette bidrar til at tannbehandling ikke lenger er smertefullt. Vår tannlege har erfaring både fra offentlige og private tannklinikker.

Ta kontakt med vår tannklinikk i dag om du behøver hjelp med dine tenner, og befinner deg i Oslo/Akershus.